Tartalomjegyzék - Magyar nyelvű segítség
    Hogyan működik?
    Új vagyok itt, hogyan lesz szelvényem?
    Regisztráció a LOTTER-nél
    Lottó számla nyitás
    Belépés
    Játék a lottón
    Ellenőrzések
    Számla feltöltés
    Nyeremény kifizetés
Hogyan működik? Tartalomjegyzék
                Következő >>
Gyors összefoglaló

A külföldi lottózást számodra a vilaglotto.com és a LOTTER együttműködése teszi lehetővé.


A vilaglotto.com szerepe a magyar nyelvű tájékoztatás és az aktuális nyeremények bemutatása, a LOTTER oldalán pedig a lottószelvényt vásárolhatod meg. A LOTTER oldala angol nyelvű, ezért írtuk ezt a kis leírást.

A lottózás luxusa? Igen! Ha komoly nyereményt nyersz, pont itt domborodik ki a LOTTER luxus szolgáltatása: teljes jogi segítséget ad a nyeremény személyes felvételéhez, amelynek során a költségeidet is fizeti, beleértve a repülőjegyeidet, ügyvédedet és tolmácsodat is.

De figyelem! A LOTTER nem online szelvényt, hanem VALÓDI lottószelvényt vásárol neked az általad megadott számokkal. A szelvényt az adott országban a LOTTER képviselője veszi meg számodra egy helyi lottózóban. Ezután rögzíti a rendszerben a nevedhez, beszkenneli és megtekintheted a webirodádban. Ez egy egyedülálló szolgáltatás, más ilyet nem csinál!

Eddig 760 ezer nyertes kapta meg világszerte kisebb-nagyobb nyereményét!

Ez egy prémium szolgáltatás, ami magában foglalja a luxus elbánást és a teljes körű segítséget is valamelyik nagy nyeremény vagy egy főnyeremény megnyerése esetén. Azt javaslom, ne habozz tovább, kezdj el azonnal külföldön is lottózni!

Új vagyok itt, hogyan lesz szelvényem? Tartalomjegyzék
<< Előző  Következő >>
 Tényleg csak tőmondatokban: 

 1.  Regisztrálnod kell a LOTTER oldalán. (Ez ingyenes.)
 2.  Pénzt kell befizetned. Befizetésedből lottó számla egyenleg keletkezik.
 3.  Ezután egyenlegedből tetszőlegesen szelvényeket vásárolhatsz.

De ne feledkezzünk meg a nyereményekről sem, mivel sokan nyernek nálunk:

- Kisebb nyereményeid egyenlegedet növelik majd, ahonnan átutaltathatod a bankodba, hitelkártyádra, vagy újabb szelvényeket vehetsz belőle.

- Nagyobb nyereményeid esetén (2.000€ nyeremény felett) kérheted a nyertes szelvényt a kezedbe, kérhetsz komplett segítséget, teljes lebonyolítással.

- Jackpot nyeremény esetén a teljes odautazási és ügyintézési költségeidet a LOTTER állja, valamint a helyi képviselő segít zökkenőmentesen lebonyolítani a nyeremény felvételt ügyvéddel, tolmáccsal. Ahogyan egy milliárdossal bánni kell!
Megcsípnél egy többmilliárdos külföldi nyereményt? Regisztrálj és vágj bele!
Regisztráció a LOTTER-nél Tartalomjegyzék
<< Előző  Következő >>
 A regisztrációhoz   , a szükséges képernyő egy új ablakban fog megnyílni!
 Gyors összefoglalás 

Először regisztrálnod kell, melynek során néhány, a belépéshez szükséges személyes adatot kell csak megadnod. Ez nem kerül pénzbe, de még nem is játszhatsz.

Ha játszani is szeretnél, a nyeremények kifizetéshez szükséges adatokat is meg kell adnod, valamint pénzt kell befizetned, amit úgy hívunk, hogy lottó számla nyitás. A lottó számla nem egy bankszámla, hanem a LOTTER rendszere által nyilvántartott egyenleged, amely szelvények vásárlására alkalmas, illetve ide kerülnek a nyereményeid is.

Ahhoz, hogy valódi szelvényt vásárolj, amellyel a milliárdokért játszhatsz majd, meg kell tehát nyitnod és fel is kell töltened valódi pénzzel a lottó számládat!

Ezt követően akkor és annyit játszhatsz, amikor csak akarsz, a lottó számla egyenleged erejéig. A lottó számlád egy részét vagy az egész összeget pedig bármikor bankszámládra vagy bankkártyádra utaltathatod. Egyszerű nem? Vágj bele most!
A következő képernyőt látod most:
(persze, csak ha rákattintottál az előző részben levő gombra és még eddig nem regisztráltál vagy ki vagy jelentkezve!)


A képernyő felső,  OPEN YOUR FREE ACCOUNT  részén az alábbi öt mező megadása szükséges:
First Name: keresztnév. Ide nem kell a tejes neved, csak a keresztneved (pl. Ágnes, Gyula) mivel a veztéknevedet később kell megadnod.

Username: a rendszerben használt felhasználói név, kisbetűkkel. Vedd figyelembe, hogy közel 1 millió regisztrált játékosunk van, így az egyszerű és rövid nevek, mint pl: „rita” már foglaltak lesznek! Legyél kreatív, találj ki egy számodra könnyen megjegyezhető de alkalmas felhasználói nevet!

Password: Jelszó, amit érdemes felírnod még valahova. Nincs megkötés a jelszó hosszára, összetételére vonatkozóan. Ékezetes betűket nem javaslunk, mert ezek nem minden billentyűzeten érhetőek majd el, ha netán pl. okostelefonről vagy internet kávézóból is kívánnál majd később lottózni.

Repeat Password: a jelszó, még egyszer.

Email address: e-mail címed, amit a leggyakrabban nézel. Lehetőség szerint a freemail, citromail, hotmail, stb. ingyenes levelezők kerülendőek, mert az általunk küldött fontos levelek - pl a nyereményedről szólóak - ezeknél könnyen a SPAM vagy a levélszemét mappában kötnek ki. A gmail levelező inkább ajánlott. De ha be tudod állítani az ingyenes leveleződet, hogy ne tekintsék levélszemétnek a LOTTER által küldött leveleket, (ezek a ...@thelotter.com címről érkeznek) akkor az is jó lesz. Még egy utolsó megkötés: egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a LOTTER rendszerében.
Miután kitöltötted a mezőket, nyomd meg a  SIGN UP  gombot!
Ha valami nem volt rendben, akkor a megfelelő mező mellett piros hibaüzenet lesz. A legáltalánosabb hibák: van már ilyen felhasználói név vagy e-mail cím, a két jelszó nem egyezik, vagy valamelyik mezőt üresen hagytad. Javítsd a hibát, ellenőrizd a mezőket és ismét nyomd meg a  SIGN UP  gombot!
Ha minden rendben volt, akkor a következő üzenetet kapod:


Mostantól kapni fogsz a LOTTER-től angol nyelvű hírlevelet. Ha magyarul is szerenél híreket kapni, jelentkezz most!

Név:
e-mail:
Gratulálunk! Ezzel megtörtént a regisztráció, rögtön kaptál is egy angol nyelvű üdvözlő levelet a megadott e-mail címre. De a lottó számla megnyitása és feltöltése valódi pénzzel még hátravan!

A következő rész (Lottó számla nyitás) a nyeremények kifizetéséhez szükséges adatok megadásából és befizetésből áll! Ez a két dolog egy lépésben történik, így érdemes előkészítened a lakcímkártyádat és a hitelkártyádat.
Lottó számla nyitás Tartalomjegyzék
<< Előző  Következő >>
FIGYELEM! Ez a művelet  valójában az első befizetésed  amelynek során még néhány személyes adatok kell megadnod. Ezek azért szükségesek, hogy pontosan azonosítható legyél nyeremény esetén. (Fontos tudnod, hogy a LOTTER a nagy nyereményeket csak akkor tudja kifizetni, ha az itt megadott adatok megfelelnek a valóságnak!)

 Lottó számla nyitáshoz  majd a megjelent képernyőn felül nyomd meg a  DEPOSIT  gombot! Tulajdonképpen ez a befizetés gomb, csak a legelső befizetés egy kicsit más, mint a többi, mivel itt adod meg a fent említett hiányzó adatokat.


A következő tartalmat kell látnod a most megnyílt LOTTER képernyőn:
(Ha nem ezt látod a képernyőn, akkor katt ide!)


Most azokat az adatokat kell megadnod, amelyek a nyereményeid kifizetéséhez egyértelműen azonosítanak téged.

 ENTER YOUR PERSONAL DETAILS  - Személyes adatok:
Last Name: ide csak a vezetékneved kerül. (Amennyiben Dr. előtagot használsz, vagy több vezetékneved van, akkor azt itt add meg. A keresztneved már megadtad a feliratkozásnál (ez a First Name mező volt), így most a rendszerben a teljes neved megvan.)

Street: ide a lakcímkártyádon szereplő lakcím adatok kerülnek (út, utca, tér, stb. és a házszám, emelet, ajtó.)

City: ide a hivatalos lakcímednek megfelelő város kerüljön. Zip Code: ide a lakcímkártyád szerinti postai irányítószám kerüljön.

Country: Előfordulha, hogy ez a mező már ki van töltve. Ha nem, akkor válaszd ki a lakcímed szerinti országot ami Magyarország esetén természetesen Hungary lesz. Bármelyik országot kiválaszthatod, de az itt megadott cím egyezzen meg a hivatalos irataidban szereplő lakcímeddel.

Birthday: ide a születésnapod kerül. A sorrend: a nap, a hónap és az év. A rendszer ellenőrzi, hogy elmúltál-e 18 éves.

Phone No: ide a vezetékes telefonszámod írd, amit kötelező megadni. Ha nincs, vagy nem akarod megadni, akkor a mobil telefonszámod is jó lesz. A telefonszámot +36... alakban add meg! Fontos tudnod, hogy senki sem fog felhívni, csak abban a kivételes esetben, ha valami nagyot nyersz!

Mobile No: ide a mobil telefonszámod kerüljön. Ugyanaz vonatkozik ide is, mint amit elmondtam a vezetékes telefonszámnál.

Keep me posted Amenniyben a pipát bekapcsolva hagyod, a LOTTER angol nyelvű hírlevelet és nagyobb nyereményekről szóló üzeneteket fog e-mail címedre küldeni. Érdemes ezeket megkapnod még akkor is, ha nem tudsz angolul, mivel egy nagybetűs €50.000.000 szöveg minden nyelven érthető! :)

Billing details are the same as my personal details Ez azt jelenti, hogy a megadott lakcímed azonos a számlázási címmel. Hagyd így a pipát, hacsak nem akarsz eltérő számlázási címet megadni. Ezzel kapcsolatban megjegyezzük, hogy a LOTTER nem fog semmiféle számlát vagy levelet postai úton küldeni, erre a címre csak adminisztrációs okokból van szükség.

Amennyiben az összes fenti mezőt megfelelően kitöltötted és átnézted, úgy nyomd meg a narancssárga  NEXT  gombot!

(Az esetlegesen pirossal megjelenő hibákat ki kell javítanod. A leggyakoribb hibák: valamilyen mezőt üresen hagytál, nem pontosan megadott adatok, esetleg nem vagy még 18 éves)

FONTOS TUDNIVALÓ A PÉNZKEZELÉSRŐL!

A rendszer soha, semmilyen körülmények között  nem terheli meg  a hitelkártyádat vagy az általad megadott fizetőeszközt a te  beleegyezésed nélkül!  Minden esetben közvetlenül a terhelés előtt jóvá kell a fizetést hagynod! Ez azt jelenti, hogy NINCS rendszeres havi költség, levonás, jutalék a kártyád terhére, csak annyit fizetsz ki amennyit megadsz és azt is csak akkor amikor megadod.

A következő képernyőn a befizetéshez szükséges adatokat kell megadnod.


 SELECT YOUR PAYMENT METHOD  - Fizetési módszer választás:
Válaszd ki, hogy milyen fizetőeszközzel kívánod a jelenleg nulla egyenlegű lottó számládra az első befizetést megtenni! A fizetés módjának kiválasztásához klikk a fizetési módnak megfelelő kis karikába.

Ez lehet a felsorolt VISA, MasterCard, Diners Club, JCB hitelkártyák egyike, de NETELLER vagy Skrill (régen moneybookers-nek hívták) számla is.
Amennyiben NETELLER vagy Skrill számlát választasz, akkor már csak a jól ismert azonosító kódokat kell megadnod.

Amennyiben hitelkártyával kívánsz fizetni, készítsd elő a kártyát és válaszd ki a kártyád típusát! A rendszer csak akkora összeggel nyitja meg a számlát, amit kicsit később meg fogsz majd adni, tehát most még nem történik terhelés!

Itt nincsenek rejtett terhelések, összegek, jutalékok, "apró betűs" részek. Miután kiválasztottad a fizetésre használt kártya típusát, további adatokat kell megadnod, ezek:


Card No.: ide a hitelkártyád száma, egyben, szóközök és kötőjelek nélkül

Expiration Date: ide a kártya lejárati dátum kerül. Ez más néven az a hónap és év, amíg a kártyád érvényes. (A rendszer nem fogad el olyan kártyát, ami a tárgyhónapban jár le, vagy már azt megelőzően lejárt.)

Card Holder: ide a kártyán szereplő nevet add meg csupa nagybetűvel, ékezetek nélkül. (Ez lehet eltérő is a regisztrációnál megadott névtől, így valaki más kártyáját is használhatod ha az illető beleegyezett. A nyeremény azé lesz, aki a számlát megnyitotta, akinek a személyes és lakcím adatait megadtad. Pont emiatt fizetéshez nem csak a saját kártyádat használhatod, hanem családtagodét, barátodét is.)

CVV Number: ide a kártya hátoldalán szereplő, általában három számjegyből álló biztonsági kód kerül.

Currency: ide azt a valutanemet válaszd ki a listából, amilyen valutában az elszámolást szeretnéd. Ez lehet eltérő a kártya valutanemétől, ami általában Forint. De egy Euró alapú kártya esetében célszerű itt is eurót választani. Én a Forint alapú kártyák esetében az US$ (Dollár) elszámolást javaslom, mivel a legtöbb nagy nyereményű lottó játék amerikai. Természetesen Euró, vagy Angol Font is választható, tetszés szerint:

Amennyiben az összes fenti mezőt megfelelően kitöltötted és átnézted, úgy nyomd meg a narancssárga  SUBMIT  gombot! (Az esetlegesen pirossal megjelenő hibákat ki kell javítanod. A leggyakoribb hibák: valamilyen mezőt üresen hagytál, nem pontosan megadott adatok, valamint egy adott hitelkártyát csak egy lottó számlához lehet használni.)

Amennyiben a rendszer a megadott adatokat elfogadta, úgy elérkeztél a tényleges befizetéshez. Itt kell megadnod, hogy mekkora összeggel töltöd fel lottó számládat. Ha szelvényt akarsz most venni, akkor fizess be valamekkora összeget!


Ki kell választanod az összeget és a fizetés módját:
Payment method azaz a fizetés módja. Itt az a fizetőeszköz áll, amit az előbb a regisztrációnál megadtál. A későbbiekben ezek bővíthetőek, így itt egy listát találsz, amiből választhatsz.

Amount: válaszd ki a listából valamelyik előre megadott összeget.
(Az 50€, 100€ és magasabb összegek akár hónapokig is elegendőek, illetve kombinációs szelvények vásárlását is lehetővé teszik egyes kiemelt játékokon. Emiatt javasoljuk az 50€ vagy nagyobb kezdeti feltöltést.)

A tényleges fizetéshez a  DEPOSIT  gomb megnyomásával tudsz továbblépni. Ha megnyomod, a következő ellenőrző képernyőre jutsz:

Mivel pénzről van szó, még egy jóváhagyás szükséges a tényleges fizetéshez. Ha az összeg és a fizetési mód megfelelő, akkor a  CONFIRM  (Megerősítés) gomb megnyomásával tudsz ténylegesen fizetni. A gomb megnyomására a fizetési tranzakció azonnal megtörténik és a választott összeg azonnal a lottó számládra kerül, a hitelkártyádról pedig levonásra kerül. (A fenti példa 50€ befizetését mutatja.)


Sikeres fizetés a fentihez hasonló üzenetet fogsz kapni.  Ezzel a lottó számlád feltöltése kész, már töltheted is ki a szelvényeket! 

Megveszem a szelvényt most!


Amennyiben nincs megfelelő fizetési fedezet, vagy egyéb technikai okok miatt nem lehetséges a fizetés, úgy a kövekező üzenetet fogod kapni:


A  CONFIRM  gomb megnyomásával a rendszer ismét megpróbálja a terhelést. A képernyőn látható PREVIOUS gomb megnyomásával visszatérhetsz az összeg kiválasztásához, és választhatsz kisebb feltöltési összeget, vagy más fizetési módot, ha már megadtál olyat.
Belépés Tartalomjegyzék
<< Előző  Következő >>
A LOTTER weboldalán bármilyen művelethez először be kell jelentkezz, a regisztrációnál megadott felhasználói neveddel és jelszavaddal. A bejelentkezés után már bármelyik műveletet elvégezheted, mivel egy darabig (kb fél óra) bejelentkezve maradsz!

A bejelentkezéshez

A következő képet fogod látni:


A teendőd csupán annyi, hogy megadod a regisztrációnál már ismert felhasználói nevedet és jelszavadat a Username: (felhasználói név) és Password: (jelszó) rovatokba, majd megnyomod a  LOGIN  gombot!

Ezután, ha sikeresen beléptél (a LOTTER elfogadta a felhasználói nevedet és jelszvadat), akkor máris vásárolhatsz nemzetközi lottó szelvényt, vagy befizethetsz a számládra!
Játék a lottón Tartalomjegyzék
<< Előző  Következő >>
Miután bejelentkeztél, válassz egy játékot az alábbi listából! (Természetesen a www.vilaglotto.com főoldalának a TOP10 listájából is választhatsz!)

 

Ekkor a megjelenő ablakban a következő képernyőt látod:
(Ebbben a példában a vásárlást az Olasz Superenalottón keresztül mutatjuk be.)


Attól függően, hogy melyik lottót választottad, a képernyő egy kicsit eltérő lehet.

 Gyors összefoglalás, mit fogsz csinálni: 

- ki kell választanod a  számokat  az összes tipposzlophoz
- ezután meg kell nyomnod a  PLAY  gombot
- ezután még jóvá kell hagynod a szelvény vásárlást

A szelvény ára levonódik a lottó számlád egyenlegéből. Ezután a LOTTER megveszi a szelvényedet és beszkenneli. A húzás után kiértékeli és kiváltja a nyereményed, ami szintén a lottó számládra kerül.
Menjünk bele kicsit a részletekbe!
A felső táblázatban a játék főbb jellemzőit láthatod:

Ezek jelentése:

 Lottery  - a lottó játék neve
 Est.Jackpot  - a megnyerhető főnyeremény
 Draw Date  - a sorsolás dátuma
 Line Price  - egyetlen tiposzlop ára
Ebből következően a játék ára megegyezik ezzel az összeggel, szorozva a tipposzlopok számával. Ez az összeg kerül majd levonásra a lottó számlád egyenlegéből.
A  Number Selector  számtáblázat és a mellette levő lottószelvény szolgál a tippek megadására.

Ennek használata:

Egyszerűen csak klikkelni kell a  számokra  a táblázatban és a kiválasztott számok automatikusan beíródnak a szelvény következő üres helyére. Az összes tipposzlopot ki kell töltened!

A  QUICK PICK  gomb automatikusan kitölti a szelvényt véletlenszerű számokkal.
A  MY LUCKY NUMBERS  gomb egy előző tipedet ismétel meg, ha volt ilyen.
A  CLEAR FORM  gomb kitörli a megadott tippeket.

Ebben a példában lehetőség van egyéb, kombinációs játékra is. A  8 NUMS  -  11 NUMS  gombok 8-11 szám teljes kombinációját játsszák meg. Ezek a jóval esélyesebb játékok természetesen többe is kerülnek.


Vessünk egy pillantást a képernyő aljára:

Miután kitöltötted a szelvényt, lehetőséged van több húzásra is előre megvásárolni azt. Ennek legfőbb előnye, hogy teljesen automatikusan történik majd minden: a szelvények megvásárlása, kitöltése és a nyeremények figyelése. Ráadásul kedvezményt is kapsz. Természetesen ezzel a lehetőséggel nem kötelező élned, hiszen az alapbeállítás az egyszeri fogadás: (One-Time Entry)


Az alapbeállítás a One-Time Entry, azaz egyszeri fogadás. A táblázatban választható 5, 10, 25, és 52 húzás, amelyek nem heteket, hanem sorsolásokat jelölnek. (Néhány külföldi lottót ugyanis a hazaitól eltérően hetente többször is húznak.) Az előfizetés során lényeges kedvezményeket kaphatsz: ebben a példában 10 húzás ára előre kifizetve €60.00, a megtakarítás pedig 20% az egyenkénti árhoz képest.

Nem marad más hátra, mint a fogadás kifizetése számládról!

A folyamat a  PLAY  gomb megnyomásával kezdődik. A gombot megnyomva egy ellenőrző képernyőre jutsz, ahol mindent áttekinthetsz ismét:A ténylegesen levonásra kerülő összeg, a fogadásod ára minden esetben a  Total  rovatban van feltűntetve legalul. Előfordulhat, hogy a fogadásra kedvezményt, visszatérítést kapsz. A fogadást a  CONFIRM  gomb megnyomásával hagyod jóvá. A gomb megnyomása után a következő képernyőt kapod:Ez a köszönő képernyő azt jelenti, hogy minden sikerült. Nincs több teendőd a fogadással kapcsolatban!
Ekkorra a következő dolgok történtek meg:

- a fogadás összege levonásra került a lottó számlád egyenlegéből
- a szelvényt visszavonhatatlanul megvetted
- a szelvényed megvásárlásra kerül az adott országban
GRATULÁLOK!

Sikeresen megvásároltad a szelvényt! Ha akarsz még más lottón is játszani, akkor kezdheted előlről!
FIGYELEM! EZT ÉRDEMES TUDNI, MERT FÉLREÉRTHETŐ!

Előfordulhat, hogy a sikeres vásárlást visszaigazoló képernyő alján különféle ajánlatok jelennek meg,  SUBMIT  gomb kíséretében! A kedvezményes ajánlatok csupán felajánlások, nem kötelező velük élni.

Egy ilyen tipikus ajánlatra mutat példát a következő ábra.

A Subscribe to this lottery azt jelenti, hogy "előfizetés erre a lottóra". Amennyiben ez van kiválasztva, és a  SUBMIT  gombot megnyomod, úgy a következő 9 alkalommal is teljesen automatikusan meg fogja vásárolni a rendszer a szelvényt, ugyanazon a módon kitöltve. Ez mindig az adott vásárlásnál kerül levonásra a lottó egyenlegedből, nem előre. Minden 10. vásárlás ingyenes!

A Subscribe to theBig azt jelenti, hogy "előfizetés a legnagyobb nyereményű lottóra". Amennyiben ez van kiválasztva, és a  SUBMIT  gombot megnyomod, úgy a következő 9 alkalommal a rendszer teljesen automatikusan meg fogja vásárolni azt a szelvényt, amivel éppen a legtöbb pénzt nyerheted. Ennek ára mindig az adott vásárlásnál kerül levonásra a lottó egyenlegedből, nem előre. Minden 10. vásárlás ingyenes!Ezt azért tartottuk fontosnak elmondani, mert előfordulhat, hogy valaki úgy nyomja meg az itt levő  SUBMIT  gombot, hogy nem tudja, hogy ezzel további kilenc szelvény vásárlására kötelezi el magát. Ebben az esetben nyilván meg is lepődik, hogy a lottó egyenlege terhére további szelvényvásárlások történnek, automatikusan.
Ellenőrzések Tartalomjegyzék
<< Előző  Következő >>
Belépés után, ha már nyitottál lottó számlát, akkor az alábbi ellenőrzéseket tudod innen gyorsan elvégezni:

 Van elég pénz a lottó számlámon?
az egyenleged ellenőrzéséhez.

Az  ACCOUNT INFO  táblázat a képernyő jobb felső sarkában fog megjelenni. A táblázat az itt megadottól eltérhet, kevesebb sort is tartalmazhat.


Az első sor (Balance) a játékra felhasználható lottó számla egyenleged.

(Az összes sor magyarázatához katt ide!)
 Láthatnám a szelvényt, amit megvettem?
az eddig vásárolt szelvények megtekintéséhez.


A képernyőn láthatóak az eddig megvásárolt szelvények. Bármelyikre rákattintasz, megjelennek a szelvény részletes adatai és maga a scannelt lottószelvény is. Ez utóbbi csak a vásárlást követő néhány óra után.
 Van nyertes szelvényem?
a nyertes szelvényeid megtekintéséhez.


Ha voltak már nyertes szelvényeid, akkor azok táblázatosan fel lesznek itt sorolva. Szintén bármelyikre rákattinthatsz a részletekért. Ha még nem nyertél, akkor az üzenet a következő:


Számla feltöltés Tartalomjegyzék
<< Előző  Következő >>
Előfordulhat, hogy a számlád feltöltése válik szükségessé, mert nincs elegendő pénzed a következő lottószelvény megvásárlásához. Miután belépél,

A számla feltöltését a lottó számla nyitás résznél már leírtuk, ugorj oda!
Nyeremény kifizetés Tartalomjegyzék
<< Előző                          
A LOTTER a nyerést követően néhány munkanapon belül a lottó számládra automatikusan jóváírja a kisebb nyereményeket, amelyek nem érik el a €2.000 összeget. E fölött anyanyelveden kapcsolatba lépnek veled telefonon, hogy a kifizetéshez szükséges lépéseket együtt megtegyétek.
Kifizetni a  Real Money  (valódi pénz) egyenlegedet lehet. Amennyiben az egyenleged nem éri el a legalább 10€-t akkor nem is érdemes a kifizetésbe belekezdened.

Kis, néhány tíz € értékű nyereményeket a hitelkártyádra, Neteller vagy Moneybookers számládra lehet kérni. A tranzakció 1-3 nap alatt megtörténik.

Közepes, 50€-t meghaladó egyenleg esetén már a bankszámlára utalás is kérhető, ami 5-10 munkanapig is eltart.

2.000€ feletti nyereményeknél az eredeti lottószelvényt is meg lehet kapni, így abban az esetben az eljárás már országonként eltérő. De természetesen a lottó számlán keresztül is elintézhető, ebben az esetben a bankszámlára utalás az egyetlen nyeremény felvételi mód.

40.000€-t meghaladó nyeremény esetében egy speciális verifikációs eljárás szükséges. Ez egy fényépes igazolvány és a lakcímedet igazoló dokumentumok szkennelését és beküldését jelenti. Ezután személyesen kell intézned a többit. A LOTTER hozzájárulhat utiköldségedhez és egyéb kiadásaidhoz. A részletes eljárást telefonon tudja meg a szerencsés nyertes. Ekkora nyeremény kifizetése a LOTTER történetében már többször megtörtént, román, amerikai, dél-afrikai nyertes részére is.
 A kifizetéshez  (miután bejelentkeztél) , a szükséges képernyő egy új ablakban fog megnyílni!

Az alábbi képernyő fog megjelenni, ha nincs elegendő kifizethető egyenleged:


Ez a képernyő fog megjelenni, ha van elegendő kifizethető egyenleged:


Attól függően, hogy mekkora a lottó számla egyenleged, különféle kifizetési módszerek közül válogathatsz. Ebben a példában 50€ feletti egyenleg van, így az összes kifizetési módszer lehetséges.

 Példa: 100€ kifizetése hitelkártyára 

A hitelkártyás fizetéshez a  Payment Method  választólistából a megfelelő hitelkártyát ki kell választanod (esetleg több is lehet, ha már több hitelkártyáról fizettél be):


Ezután meg kell adni a kifizetendő összeget, majd a  WITHDRAW  gombot megnyomni:


Ez egy ellenőrző képernyő, ( REVIEW YOUR WITHDRAWAL ) ahol át lehet tekinteni a hitelkártyára utalás főbb adatait. A hitelkártya utolsó négy számjegye alapján ellenőrizd, hogy erre a kártyára gondoltál-e. Ellenőrizd az összeget is.

Amennyiben javítani akarsz, a  PREVIOUS  gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a  CONFIRM  gombot kell megnyomnod.


GRATULÁLOK!

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 1-3 munkanapon belül a kiválasztott hitelkártyádon megjelenik! Az összegből a LOTTER semmit sem von le, ellenben a bankod alkalmazhat valamennyi jutalékot a beérkező összegre, így esetleg valamivel kevesebb pénzt kaphatsz.

A kifizetés részleteit ki is nyomtathatod a  PRINT  gombra kattintva.

 Példa: 250€ kifizetése Moneybookers / SKRILL számlára 

Amennyiben a  Payment Method  választólistában a Moneybookers is szerepel, úgy ezt a fizetési módot is választhatod. Akkor fog szerepelni a listán, ha befizetésnél már használtad a Moneybookers számládat.

Add meg a kifizetendő összeget és nyomd meg a  Withdraw >  gombot!


Ez egy ellenőrző képernyő, ( REVIEW YOUR WITHDRAWAL ) ahol áttekintheted a Moneybookers számládra utalás főbb adatait. Ellenőrizd az összeget is.

Amennyiben javítani akarsz, a  PREVIOUS  gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a  CONFIRM  gombot kell megnyomnod.


GRATULÁLOK!

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 1-3 munkanapon belül a Moneybookers/SKRILL számládon megjelenik! A LOTTER nem von le az összegből semmi jutalékot, de a Moneybookers sem. Amennyiben eltérő devizában vezeted a LOTTER és a Moneybookers számládat, úgy az alkalmazott keresztárfolyam általában kedvező lesz.

 Kifizetés bankszámlára 

Ezt a kifizetési módot csak 50€ feletti és 40.000€ alatti összegekre lehet kiválasztani a  Payment Method  választólistából. Amennyiben nincs a számládon legalább 50€, úgy ez az opció nem jelenik meg.

Természetesen ehhez a kifizetési módhoz rendelkezned kell egy bankszámlával. Ez Forintban vezetett számla is lehet természetesen. Bármilyen és bárki nevén levő bankszámlát megadhatsz, de saját érdekedben lehetőleg a saját bankszámládat használd!

A hazai bankok magas jutaléka miatt (2€-20€) csak a többszáz €-s nyereményeket érdemes felvenni ilyen módon.

A "Bank Transfer" kiválasztása és az összeg beírása után nyomd meg a  WITHDRAW  gombot!


Az egyes sorok kitöltése a következő:
Account Holder: A számlatulajdonos személy neve, akié a bankszámla.

Branch Address: A számlavezető bankfiók címe. (Utca, hsz.)

Branch City: A város, ahol a számlavezető bankfiók van.

Branch Zip Code: A számlavezető bankfiók irányítószáma.

Branch Country: A számlavezető bank országa. Kiválasztandó a listából.

IBAN No.: Bankszámlaszám, IBAN formátumban. (Magyarországon "HU"-val kezdődő hosszú számsor.) A bankkivonaton általában szerepel, de ennek hiányában a számlavezető banktól kell megkérdezni.

Bank Name: A számlavezető bank neve. (OTP,Erste,Raiffeisen, stb.)

SWIFT Code/Bank Code: A számlavezető bankfiók SWIFT kódja. Ez a szám beszerezhető a benkkivonatról, vagy a számlavezető bankból.

Az adatok kitöltése és ellenőrzése után nyomd meg a  NEXT  gombot!


A képernyőn az átutalás főbb adatai láthatóak, ellenőrési céllal.

Amennyiben javítani akarsz, a  PREVIOUS  gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a  CONFIRM  gombot kell megnyomnod.


GRATULÁLOK!

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 5-10 munkanapon belül a bankszámládon megjelenik! (A gyakorlatban a hazai bankok lassúsága miatt 10 nap is előfordult már.) A bankod további jutalékot vonhat le az összegből, tipikus a 2€-20€ közötti összeg. Emiatt ezzel a módszerrel csak többszáz € felvétele javasolt.

© 2018 vilaglotto.com - Minden jog fenntartva. Az oldal szerzői jogvédelem alatt áll, másolása részben vagy egészben, nem megengedett. Az oldal esetleges másolatait a CopyScape felfedezi. Az oldalon szereplő adatok az adott lottótársaságok által az adott pillanatban hivatalosan közölt adatokkal megegyeznek, de műszaki hibából eredő eltérések ritkán előfordulhatnak. Elérhetőségünk: info@vilaglotto.com - © www.vilaglotto.com - 231507/97
Page protected by CopyScape     Copyrighted webpage  Webpage secured