Amerika - Mega Millions lottó
Főnyeremény
()
Következő zárás


Következő zárás

A szelvény feladásáig rendelkezésedre álló időt látod, amennyiben a közzétett főnyereményért kívánsz játszani. Ez nem a lottóhúzás időpontja, hiszen a megrendelt szelvényt még meg kell vásárolnunk, így a lottóhúzásra az már a birtokodban van! A tényleges lottóhúzás néhány órával a zárási határidő után van.
Játék ára5 tipposzlop ára: € 8.75
Játék típus5/56 + Pótszám: 1/46
Nyerési esély1:175,711,538


Nyerési esély

Csak a főnyeremény megnyerésének esélye van megadva, a kisebb nyerőosztályoké nem. Az 1:xx jelölés azt jelenti, hogy "xx" db különböző szelvény kitöltése szükséges, hogy a nyerési esély 100% legyen. Természetesen a főnyeremény már néhány tipposzloppal is megnyerhető, mint ahogyan gyakran meg is nyerik!
Népszerűség96%
0 millió Ft

Lottózni a "Játék" gomb megnyomásával tudsz! Ha segítségre van szükséged, katt a "Használati útmutató" linkre!

Az amerikai Mega Millions lottó bemutatása

Az amerikai Mega Millions lottó világhírét hatalmas főnyereményeinek köszönheti. Jelenleg a világ legnagyobb lottónyereményeinek listáján az első (2012-ben $656 millió) és harmadik (2007-ben $380 millió) helyezett az amerikai Mega Millions lottó.

A Mega Millions főnyereményekről, egy kis történelem

A Mega Millions lottó történelmet írt mind Amerikában, mind a világon, amikor a főnyereménye elérte a $656 milliót. Amikor egy hasonlóan nagy jackpothoz közeledik, akkor óriásira nő a szelvényeladás, ezzel további hirtelen főnyeremény növekedést okozva. Jól példázza ezt a világelső nyeremény alakulása: a $476 milliónál járó főnyeremény nyertes hiányában $500 millióra, majd $540-re, ezután $656 millióra növekedett. Ezt a hatalmas összeget végül hárman nyerték meg, fejenként több, mint $218 milliót kasszíroztak. De egyéb történelmi rekordok is születtek itt: a $390 milliós nyeremény 2007 márciusában, és a $380 milliós 2011. januárjában.

Mega Millions szabályok

A játékhoz a fogadónak öt számot kell megjelölnie 1-56 között és egy pótszámot is az ún. „Mega Ball”-t, amit 1 és 46 között kell megadnia. Ilyen módon összesen hat számot kell kijelölni a játékhoz. Ezen a módon kilenc nyerőosztály jön létre, amelyek mindegyike pénzt fizet. Amennyiben a Mega Ball el van találva, akkor már mindenképpen nyereményre számíthatunk, függetlenül attól, hogy az alap öt számból hányat (akár egyet sem, akár mindet) találtunk el.

A játék során megjelölhetjük a „Megaplier” opciót, ami az egész szelvényre vonatkozik és a lényege annyi, hogy tipposzloponként $2.50 díj ellenében a kisebb nyerőosztályok nyereményei akár négyszeresen fizetnek.

Sorsolás

A Mega Millions minden kedden és pénteken 23:00-kor van sorsolva amerikai keleti idő szerint, ami hajnali 4:00-t jelent Magyarországon. Az oldalunkon reggel 7:00-kor tesszük közzé a nyerőszámokat és az egyes osztályok nyereményeit.

Nyeremények kifizetése

A kisebb nyeremények azonnal kifizetésre kerülnek. A főnyeremény nyertesének 180 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse: egy összegű készpénz kifizetést (ez kevesebb lesz, mint a meghirdetett főnyeremény), vagy életjáradékot (a főnyeremény évenként egyenlő részletekben kerül kifizetésre, egy adott idő alatt) kér.

A nyeremények adózása függ attól, hogy az USA melyik tagállamából való a nyertes. Külföldiek számára egységesen 30% adó fizetendő. Aki teljesen adómentes lottót kíván játszani, annak az EuroMillions vagy EuroJackpot játékokat ajánljuk.

Játék lehetőségek

A Mega Millions lottót nálunk a következő módokon lehet megjátszani:

  • 5 tipposzlop
  • 5 tipposzlop Megaplier opcióval

További külföldi lottó játékok bemutatása

Az amerikai Mega Millions lottó bemutatása
Az amerikai Powerball lottó bemutatása
A spanyol La Primitiva lottó bemutatása